Dreams do come true

Framme !
Jag har så gott som packat upp resväskan och vidare insett att jag aldrig någonsin kommer klara mig i typ 6 månader på det jag har med mig. Men det ska jag nog kunna lösa. ;-)
Jag började vistelsen med att sova 15 timmar i sträck, vaknade alltså för mnidre än 6 timmar sen men skulle ändå kunna sova minst lika länge till. Jet lag, I love you. 
 
Det känns nästan overkligt. 
Det händer nu. Det lustiga är att jag inte alls har varit nervös. Inte det minsta lilla. Dock var jag ganska förvirrad när jag vaknade imorse (okej, 15.10) men jag orienterade mig hyfsat snabbt. 
Jag har blivit kompis med kidsen vilket känns bra, inte för att jag någonsing trodde att det skulle vara svårt. För övrigt finns det inte så mycket mer att säga för tillfället, nu ska jag mest försöka komma in i rutinerna (allra helst komma in i det nya dygnet) och få det att rulla på.
 
TIL NEXT TIME

#Swedishlogic

Vad hände med tiden ?
Jag sitter just nu på flygplatsen i Berlin och väntar på att flyget till Abu Dhabi ska gå. Jag fattar inte. Det var ju en månad kvar nyss.
Men jag är glad. Jag är så otroligt redo och jag vill bara vara framme nu. Det faktum at jag har 20+ timmar kvar är mindre smickrande, men tiden passerar väl oavsett så det är bara att gilla läget tänker jag. 
För övrigt fick jag faktiskt ihop resväskan, vilket jag trodde skulle vara totalt omöjligt. Men det gick.
Det finns inte så mycket mer att säga om det som hänt hittills då det är totalt ointressant, så jag checkar ut och mentalförbereder mig för vad som komma skall istället.
 
#hade

"I'll be half-way 'round the world before you even know I'm gone"

11 dagar.
Att-göra-listan är längre än någonsin - i proportion till tiden alltså - och motivationen att ta tag i den är så gott som obefintlig. Så om någon vill packa ner min lägenhet, flyttstäda och packa resväskan åt mig så skulle jag vara ytterst tacksam. 
 
----
10 dagar kvar.
Sitter för närvarande mitt i allt kaos, med flyttkartonger och resväskor runt om mig, och knaprar riskakor och tycker mest att det är mindre glamouröst att behöva packa ner allting som packades upp för ganska exakt 8 månader sen. Och så räddade jag just mig själv ifrån att bli uppäten av en ganska robust spindel, mindre trevligt. Den ville uppenbarligen förbereda mig på vad som komma skall, värt att nämnas är dock att jag inte är kvalificerad spindelbortplockare (<--- that's not an official word Kyle ;-)) så det kanske inte förväntas så mycket av mig när allt kommer omkring... 
Jag är så taggad !! Allting (oh well) har äntligen fallit på plats och just nu väntar jag mest ut tiden, räknar ner arbetspassen och försöker ställa in mitt psyke på att klara av 30 timmar på resande fot. Det sistnämnda är mindre lockande, men det lär ju vara värt det, så.
 
För övrigt ska det bli ytterst intressant att se hur i hela världen jag ska få ihop resväskan. I skrivande stund har jag packat ner två klädesplagg, ett par böcker och lite annat, och det är typ redan fullt. How on earth. Well well, den dagen den sorgen säger jag. Det brukar ju dock, på något magiskt sätt, alltid lösa sig så det ska nog gå att få ihop denna gången också. 
 
#backtobusiness