Time flies

Long time no see. Wow.
Mycket  har hänt sen sist. Mycket har hänt. Men, mycket är inte intressant.
Cheermässigt är det fullt upp, både två och tre tävlingar är avverkade, nu med sikte inställt på först Norge och sedan RM, men jag har all tro i världen på att kidsen kommer klara av allt galant. På något sätt går året mycket snabbare när man har cheerleadingen att gå efter: på hösten vet man att terminen nästan är över i höjd med gymnastiklägret för att sedan köra störtlopp till juluppvisningen och, vips, så var hösten över. På våren flödar tävlingsförfrågningar, programfixet blir så intensivt att träningarna och veckorna flyger förbi och helt plötsligt är 3 av 4 tävlingar avklarade och när den fjärde kommer är terminen slut - och där med skolan. Yes, det är såhär jag överlever skolan, feel free to follow.  
Det var nog inte många som trodde på mig när jag sa att jag skulle börja plugga igen, knappt jag sjäv, och än mindre att jag skulle klara av att fullfölja det. Med det sagt har jag ungefär ett år kvar tills jag är klar, men jag tror verkigen att jag fixar det. Jag vet att jag kommer fixa det. Jag har insett att jag inte kommer någonstans om jag inte tar mig igenom detta, och nu har jag ett mål med siktet inställt så det gör ju det hela så mycket enklare.
 
I övrigt bär det av till både Norge och Danmark nästa månad, och berörda veckor råkar avlösa varandra. But it'll be fun.