"I'll be half-way 'round the world before you even know I'm gone"

11 dagar.
Att-göra-listan är längre än någonsin - i proportion till tiden alltså - och motivationen att ta tag i den är så gott som obefintlig. Så om någon vill packa ner min lägenhet, flyttstäda och packa resväskan åt mig så skulle jag vara ytterst tacksam. 
 
----
10 dagar kvar.
Sitter för närvarande mitt i allt kaos, med flyttkartonger och resväskor runt om mig, och knaprar riskakor och tycker mest att det är mindre glamouröst att behöva packa ner allting som packades upp för ganska exakt 8 månader sen. Och så räddade jag just mig själv ifrån att bli uppäten av en ganska robust spindel, mindre trevligt. Den ville uppenbarligen förbereda mig på vad som komma skall, värt att nämnas är dock att jag inte är kvalificerad spindelbortplockare (<--- that's not an official word Kyle ;-)) så det kanske inte förväntas så mycket av mig när allt kommer omkring... 
Jag är så taggad !! Allting (oh well) har äntligen fallit på plats och just nu väntar jag mest ut tiden, räknar ner arbetspassen och försöker ställa in mitt psyke på att klara av 30 timmar på resande fot. Det sistnämnda är mindre lockande, men det lär ju vara värt det, så.
 
För övrigt ska det bli ytterst intressant att se hur i hela världen jag ska få ihop resväskan. I skrivande stund har jag packat ner två klädesplagg, ett par böcker och lite annat, och det är typ redan fullt. How on earth. Well well, den dagen den sorgen säger jag. Det brukar ju dock, på något magiskt sätt, alltid lösa sig så det ska nog gå att få ihop denna gången också. 
 
#backtobusiness
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: