Things are about to get real

Okej, när jag först skapade min profil på *berörd hemsida* för au pairs och host families så fastnade jag för en familj i Canberra, och de tyckte inte jag var så tråkig heller. Vi pratade via facebook ungefär varenda dag under ett par veckors tid och jag kände mer och mer ju bättre jag lärde känna dem att det här är helt rätt.
Men såklart så fick de förhinder då pappan i familjen bytte jobb och då behövde gå upp i tid, vilket i så fall skulle ha gjort att jag behövde vara tillgänglig 50 timmar i veckan. Inte direkt optimalt om du frågar mig. Så jag fick helt enkelt glömma dem och gå vidare. Dock har jag, ända sen dess, varje gång jag har stött på en familj som verkar bra tänkt att "ja men tänk om de skulle höra av sig igen", vilket har gjort att jag nog ganska omedvetet har gått in lite halvhjärtat för alla som jag har stött på på vägen.
 
 
GUESS WHAT.
De hörde av sig igår !
Jag vet inte riktigt vad det betyder än, men jag kan säga som så att hon försöker pussla ihop det ganska flitigt där borta för att vi ska klaffa i tid. Jaha tänker ni säkert nu, vad gör man i Canberra ? Jag vet inte. Inte den blekaste faktiskt. Men jag känner som så att jag har känt hela tiden att just dem är så rätt, så det spelar inte så stor roll vart de bor någonstans. Jag har visserligen Melbourne, Sydney och Perth som alternativa städer innan Canberra (som för övrigt inte ens finns med på listan), men som sagt, det känns så rätt och jag hoppas verkligen att vi kan få ihop det. 
Canberra är ju för övrigt Australiens huvudstad, tro det eller ej, och ser mest ut som en cirkel. Och jag menar, Sydney ligger bara 3 timmar bort så jag ska nog klara mig. 3 timmar är för övrigt runt hörnet har jag fått lära mig. 
Så än så länge vet jag inte så mycket, men jag hoppas verkligen att detta ska funka. På något sätt känns det så overkligt, det enda vi behöver göra är egentligen att båda ska gå med på det och sen är det spikat. Okej det är väl lite mer invecklat än så, men principen. Tänk att allt som har varit så ovisst alldeles för länge nu kan vara utrett och bestämt inom någon vecka. Det känns helt galet, but boy am I thrilled. 
 
OVER AND OUT


Kommentarer
Postat av: Din babe Sofia

VAD SPÄNNANDE! Håller tummarna för dig! <33

Svar: TAACK bästa du ! Ska inte du till Stockholm snart förresten ? ;-) <3
wanderland.blogg.se

2015-01-18 @ 09:42:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: